x

Езикови кафета


 

Разнообразието от различни типове зали, част от интериора на Езиков център "Шилер" ни помогнаха да реализираме идеята си за провеждането на езикови кафета, включващи всички езици, на които се обучават нашите клиенти. Екипът ни от преподаватели разбира необходимостта от честото практикуване на езика, за постигане на бързи и добри резултати - а каква по-добра възможност за това от специално организирано за целта събитие.
Езиковите кафета се провеждат в уютната среда на езиковият ни център, а темите, които обсъждаме са разнообразни и обхващат теми, които да ви накарат да се чувствате сигурни в комуникацията си на чужд език. Към всичко изброено по-горе добавяме топло ароматно кафе и домашно приготвени лакомства, с което ви гарантираме едно от най-приятните учебни занимания в София :)

*подробности относно записвания за събитията, организирани от езиков център Шилер може да получите от администрацията на школата на тел: 0988 769 359 или email: office@schiller.bg, а също и в нашата Facebook страница https://fb.com//Ezikov.Centar.Schiller

Езикови кафета

Кафето ще бъде: Ще си говорим на: Кога? Къде? Вход за курсистити:
Sprachcaffe - Deutsch Интересни теми

 

 

бул. Александър Стамболийски 34, зала: София Свободен