x

Виртуални зали


 

Стартирай своето езиково обучение в 5 лесни стъпки:

  1. Избери курс по немски или английски език, за който искаш да се запишеш

  2. Резервирай своето място по телефона 

  3. Виж видеото с инструкции за виртуалната си класна стая тук

  4. Когато курсът ти стартира, влез в залата си тук и въведи кода за достъп, който ще получиш на sms преди старта на курса.

  5. Учи от дома, офиса, или от място, което сам си избрал!

 

От 23.03.2020 г. всички групи на Езиков център "Шилер" преминаха в онлайн форма на обучение до възобновяването на стандартния процес на работа в школата и нормализирането на обстановката в страната. След възобновяването на стандартния процес на работа, школата ще продължи да предлага и присъствена форма на обучения. Графикът на всички предстоящи групи е актуален.

 

Защо да избереш онлайн обучение?
Екъпът ни смята, че дори във времето, в което ни се налага да излезем от зоната си на комфорт и се налага да живеем в изолация по далеч по-различен от стандартния си начин на живот, сме длъжни да използваме времето си ползотворно. Ето защо създадохме и онлайн формата на обучение на школата. В изминалите дни се постарахме да изберем най-удобната и лесна за използване платформа, с която максимално лесно да достигате до виртуалните класни стаи, в които с помощта на преподавателите ни, да навлизате бързо и лесно в спецификите на езика, който сте избрали.

Какви са предимствата на онлайн обучението?
На първо място, спирайки се на този тип обучение разполагаш с възможността да избереш сам мястото от което ще проведеш урока си – необходимо е само да имаш добра интернет връзка. Всички обучения се случват в реално време с видео връзка с преподавателя и останалите курсисти, което ти дава възможност за 100% ползотворна комуникация. Платформата ни позволява споделяне на аудио, видео и текстови файлове, което сподпомага правенето на упражнения и проверяването на домашни работи. Не по-малко важен е фактът, че може да използваш ползотворно времето на изолация и седене вкъщи, за да усвоиш много по-бързо и без напрежение взетият материал. И не на последно място оставайки вкъщи, за да учиш и надграждаш себе си се грижиш и за околните.


Екипът на Езиков център "Шилер" ти желае успех!