x

Немски Език

Корпоративно обучение по Немски език в София | Шилер

Инфо

Езиков център "Шилер" разбира необходимостта от постоянното повишаване на квалификацията и развитието на езиковите познания на служителите ви, с цел по-ефективно общуване с клиенти и чуждестранни партньори. Затова Езиков център "Шилер" ви предлага възможност за провеждане на корпоративни обучения по немски език, на територията на школата или в посочен от вас офис. Курсовете се провеждат от висококвалифицираните преподаватели на центъра, които съобразяват процеса на обучение, спрямо изискванията на клиента. Освен задължителните познания, които ще придобият вашите служители, по време на обучителния период има възможност да се интегрират различни допълнителни занимания, обвързани с терминологията и казусите от сферата на вашата работа. Екипът на школата ви дава пълна свобода в избора на време, за провеждане на занятията, техния интензитет, както и продължителността на обучението, като то разбира се ще бъде съобразено спрямо заложените от вас цели.
В процеса на обучение се провеждат междинни тестове, за проверка на усвоения материал, а след края на обучителния период, курсистите полагат финален изпит. След успешното полагане на финалният тест, всеки ваш служител ще получи сертификат за преминат курс по немски език, а вие ще получите спокойствие и сигурност за нивото на обслужване във вашата фирма.

За оферти и подробности може да се свържете с нас на email: office@schiller.bg 

Курсовете се провеждат в учебен център:Блог

Блог

5-те от най-дългите думи на немски език и тяхното значение:

Въпреки че не е единствен, всички знаем, че немския език е знаков с възможностите си за своите сложни и дълги думи.
прочети още
Блог

Как братя Грим и техните приказки промениха немския език?

За да успеете да си представите как са се достигали първоначално приказките от човек на човек - представете си свят без телевизия, без радио и без каквото и да е медия. Дори си представете света и още по-далеч - когато не е имало разпространена писменост.
прочети още
Блог

5 немски думи, идващи от гръцки език - част 1

Нека разгледаме, кои са тези 5 думи, пропътували Средиземноморието, стигнали до Германия и останали в ежедневието на немския език.
прочети още
Блог

Интервални методи при изучаване на чужд език

Да, повечето от нас сме изключително добри в това да се разсейваме от текущите задачи в обстановка, в която са на лице: Социални мрежи, платформи за видео споделяне, приложения за общуване, битови занимания и др.
прочети още