x

Ползвай безплатно приложение и учи немски думички!

Банер

Ползвай безплатно приложение и учи немски думички!

Езиков център Шилер се стреми да прави процеса на обучение по-лесен и по-ефективен. Правим го за нашите курсисти, правим го и за теб.

Ученето на чужди думи е неразделна част от езиковото обучение. Има различни методи за тяхното учене, писане по n брой пъти, четене, слушане, включване във фрази и т.н. Предлагаме ти още един ефективен начин - методът Flashcards.

Какво представлява той? Най-просто казано непознатите думи се пишат на листче на български от едната страна и да кажем на немски език от другата. Носиш ги в джобчето и ги учиш по всяко време, навсякъде. Добра новина е, че вече не е нужно да пишеш думите, качили сме думите в приложението и те чакат да ги научиш.

На посочения от теб Email ще ти изпратим инструкции за регистрация на безплатно приложение, което курсистите ни ползват в допълнение към процеса на обучение. Там ще намериш всички думички от учебниците Menschen от А1 до В1, а през февруари ще са достъпни и нива В2 и С1, които да учиш когато и където пожелаеш. Желаем ти успех в начинанието!