x

Организация на работата на центъра във връзка с извънредното положение в страната

Статия

Уважаеми клиенти,

Водени от грижата за Вашето здраве и желанието Ви да учите чужди езици с нас, тези дни в сътрудничество с нашите преподаватели неуморно работихме върху миграцията към онлайн обучение.

С радост Ви съобщаваме, че от 23.03.2020 г. всички групи на Езиков център "Шилер" преминават в онлайн форма на обучение до възобновяването на стандартния процес на работа в школата и нормализирането на обстановката в страната.

Обученията ще се провеждат по график, както до сега, но в онлайн форма, позволяваща на всеки да се включи от дома си, или от мястото, което сам е избрал.

Графикът на всички предстоящи групи е актуален, записванията се осъществяват по телефон или чрез Facebook страницата на центъра.

Като езиков център с дългогодишен опит в обученията по немски и английски език разбираме колко е важен контактът между преподаватели и курсисти, както и непрекъснатата необходимост от обсъждане на материала по време на занятията. Точно затова предпочетохме да инвестираме във въвеждането на онлайн обучения в реално време, с директен контакт с преподавателя, използване на интерактивна дъска, възможност за обмен на файлове, водене на дискусии и всичко останало, което бихте правили заедно в учебната зала!

Платформата, през която ще се осъществяват обученията на Езиков център "Шилер", е една от водещите на пазара и е излючително удобна за управление. На разположение на нашите курсисти се предоставя инструкция за работа с приложението, придружено с данни за достъп до виртуалните класни стаи.

Качественото преподаване на чужди езици винаги е било приоритет за екипа ни, а позитивната обратна връзка от многобройните ни клиенти, ни мотивира да се развиваме и да ставаме все по-добри.

Ние от Езиков център "Шилер" Ви напомняме, че винаги е най-тъмно преди изгрев и въпреки затруднената обстановка в страната и високата степен на ограничения в момента, бъдещето е пред нас. А какво по-хубаво бъдеще от това, за чиито предизвикателства се подготвяме постоянно?

Считаме, че в тази ситуация има нещо много ценно и позитивно, всички ние ще подобрим своите умения за работа със съвременните комуникации, ще станем по-организирани, отговорни, толерантни и търпеливи. Каним всички наши курсисти, които отложиха своите курсове да си презапишат нови дати за онлайн обучение, за да не губят ценно време. Времето е пари, използвайте го да инвестирате в себе си, учейки онлайн!

Вярвайте в положителното развитие на събитията и не спирайте да учите, защото знанието ще ни отвори всички врати.

Екипът на Езиков център "Шилер"