x

Центровете


 
 

Езиков център "Шилер" разполага с база от три учебни центъра, локирани в централната част на София, близо до метростанции и възлови линии на градския транспорт. За да улесним своите курсисти сме се постарали да осигурим лесен и удобен достъп до учебните зали на Школата, посредством дистанционно отключване на вратите и постоянен видео контрол. Всеки от учебните центрове разполага с напълно оборудвани зали, пригодени за нуждите на езиковото обучение, а на разположение на курсистите има безплатна минерална вода.

Учебен център "Стамболийски" - бул. Ал. Стамболийски 34

Поместен в идеалният център на столицата, учебен център "Стамболийски" приветства своите курсисти в 4те си напълно реновирани зали, с капацитет не повече от 10 човека. В уютната обстановка на залите ще намерите всичко необходимо за провеждането на едно учебно занятие - учебна дъска, телевизор с видео и аудио уроци и упражнения, както и интернет, достъпен за всички курсисти.
За улеснение на нашите клиенти сме именували залите на известни Европейски градове - Стокхолм, Виена и Лондон.
В този учебен център се помещава и Административният отдел на школата, който е с работно време от 9:00 - 18:30 часа.

 
 

Учебен център "Л. Каравелов" - ул. Л. Каравелов 31

На около 200 м. от Попа се намира вторият учебен център на Школата. В него се помещават 3 учебни зали с капацитет не повече от 10 човека. И тук залите са оборудвани с всичко необходимо за провеждането на едно учебно занятие - учебна дъска, телевизор с видео и аудио уроци и упражнения, както и интернет, достъпен за всички курсисти. По традиция и тук имената на залите са свързани с големи градове, а именно Цюрих, Хамбург и Москва.

Учебен център "Козлодуй" - ул. Козлодуй 74

На 5 минути от метростанциите Лъвов мост и Централна гара се намира третият от учебните центрове на Шилер. В него ви очакват три зали с различен дизайн и аранжировка на местата. Разбира се по традиция и те носят имена на европейски градове - Берлин, Мюнхен и Щутгарт. И тук залите са оборудвани с всичко необходимо за провеждането на едно учебно занятие - учебна дъска, телевизор с видео и аудио уроци и упражнения, както и интернет, достъпен за всички курсисти.