x

Немски Език

Kурсове по Немски език за Деца в София | Шилер

Инфо

Летен курс по немски език за деца от 7 до 10 години

Лятната ваканция е чудесен период от живота на вашето дете, в който съзнанието вече не е обременено с тежестта на уроците и домашните задания от училище. Това е времето, в което може да ангажирате вниманието на децата с обучение по чужд език. Ние от Езиков център Шилер предлагаме летни курсове по немски език за деца от 4 до 6 и от 7 до 10 години. Курсовете се провеждат ежедневно по 3 уч. часа от 9:30 до 11:30 часа за групите за деца от 4 до 6 години и от 12:00 до 14:00 за по-големите малчугани.

В компанията на извънземният герой Планетино, децата ще се запознаят по интересен, весел и много цветен начин с основите на немския език.

Учебната система Planetino на издадетелство Hueber е изпълнена с цветни илюстрации и интересни текстове, с помощта на които вашето дете ще получи стабилна основа за последващото изучаване на немски език.

В летните курсове на езиков център Шилер, преподаването е съчетано с редица забавни игри и допълнителни занимания, които помагат допълнително за лесното усвояване на новия материал.

Курсовете се провеждат в учебен център:

 

За група: Стартираме на: Дата, час и локация: Учебна система: Общ хорариум: Цена:
A1 Предстоящо обявяване на дата От понеделник - до петък
От 09:30ч. до 11:30ч.
Planetino, издателство Hueber 80 уч.ч. --- лв.


Блог

Блог

5-те от най-дългите думи на немски език и тяхното значение:

Въпреки че не е единствен, всички знаем, че немския език е знаков с възможностите си за своите сложни и дълги думи.
прочети още
Блог

Как братя Грим и техните приказки промениха немския език?

За да успеете да си представите как са се достигали първоначално приказките от човек на човек - представете си свят без телевизия, без радио и без каквото и да е медия. Дори си представете света и още по-далеч - когато не е имало разпространена писменост.
прочети още
Блог

5 немски думи, идващи от гръцки език - част 1

Нека разгледаме, кои са тези 5 думи, пропътували Средиземноморието, стигнали до Германия и останали в ежедневието на немския език.
прочети още
Блог

Интервални методи при изучаване на чужд език

Да, повечето от нас сме изключително добри в това да се разсейваме от текущите задачи в обстановка, в която са на лице: Социални мрежи, платформи за видео споделяне, приложения за общуване, битови занимания и др.
прочети още