x

Английски Език

Курсове по Английски език за Възрастни в София | Шилер

Инфо

Графикът на всички предстоящи групи е актуален. Всички обучения на центъра ще се провеждат във виртуална форма до нормализирането на обстановката в страната. След възобновяването на стандартния процес на работа, школата ще продължи да предлага и присъствена форма на обучения.

Записванията се осъществяват по телефон или чрез Facebook страницата на центъра.

От месец септември 2017 г., в езиков център Шилер стартират курсове по английски език за ученици и възрастни. За удобство на своите клиенти, школата предлага гъвкави възможности за провеждане на занимания – сутрешни, вечерни, съботно-неделни и интензивни. Основното предимство на курсовете по английски език в езиков център Шилер е интерактивната учебна система Life на National Geographic, която предоставя на учениците възможност за бързо и ефективно усвояване на материала, използвайки иновативни техники на преподаване, актуални интересни теми. За да са напълно доволни клиентите, езиковият център организира много допълнителни, извънкласни занимания, които помагат за затвърждаването на взетият по време на уроците материал. Курсовете на школата са подходящи както за напълно начинаещи, така и за хора, желаещи да усъвършенстват езиковите си познания.

Екипът от професионалисти на езиков център Шилер, ви гарантира бързо, лесно и увлекателно обучение по английски език, в приятната и уютна атмосфера на школата.

Избирайки езиков курс в нашата школа, вие избирате най-краткият път до свободното общуване на чужд език!

Курсовете се провеждат в учебен център:
A1 | начинаещи

Учебна система:

Life на National Geographic

A2 | начинаещи

Учебна система:

Life на National Geographic

B1 | средно ниво

Учебна система:

Life на National Geographic

B1 + | средно ниво

Учебна система:

Life на National Geographic

B2 | напреднали

Учебна система:

Life на National Geographic

C1 | високо ниво Входен Тест

Учебна система:

Life

Разговорен курс

Учебна система:

Life на National GeographicБлог

Блог

5-те от най-дългите думи на немски език и тяхното значение:

Въпреки че не е единствен, всички знаем, че немския език е знаков с възможностите си за своите сложни и дълги думи.
прочети още
Блог

Как братя Грим и техните приказки промениха немския език?

За да успеете да си представите как са се достигали първоначално приказките от човек на човек - представете си свят без телевизия, без радио и без каквото и да е медия. Дори си представете света и още по-далеч - когато не е имало разпространена писменост.
прочети още
Блог

5 немски думи, идващи от гръцки език - част 1

Нека разгледаме, кои са тези 5 думи, пропътували Средиземноморието, стигнали до Германия и останали в ежедневието на немския език.
прочети още
Блог

Интервални методи при изучаване на чужд език

Да, повечето от нас сме изключително добри в това да се разсейваме от текущите задачи в обстановка, в която са на лице: Социални мрежи, платформи за видео споделяне, приложения за общуване, битови занимания и др.
прочети още